Hvis Jeg Var EyeSwoon…

posted in: Blogg | 0

Jeg har endelig begynt å studere Interiør på Høyskolen Kristiania! Jeg har gleda meg til dette i over 1 år nå og tenkte jeg kunne vise dere hva vi har gjort i timen i dag. Den første oppgaven var å finne info om Athena Calderone, eller bedre kjent som EyeSwoon. Og gjett om jeg ble forelska’a? Hun lager det mest fantastiske hjemmene jeg noen gang har sett! Bare se på det her:

AWKkMMnmS47CzOqbS92FAsAASEDjK7zME3F8N4Y2APEKnBnWAN5ONj3w6FBZ6TXyF copy

Andre oppgaven var å late som om vi var Athena og dekorere et soverom deretter. Vi hadde allerede fått planløsningen over soverommet, men skulle lage en stemnings-collage hvor vi satte inn bilder, møbler, materialer osv. Her er hva vi kom frem til.

Untitled-1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.