Nytt Prosjekt i Julegave

posted in: Blogg | 0

Min søster skal flytte! Og hun skal flytte inn i student-bolig. Ingen av oss har sett boligen enda. Det eneste vi vet er at den er KJEMPE-liten.

Jeg har hatt så mange tanker og ideer at jeg bare måtte starte på dette prosjektet med én gang (selv om jeg ikke vet så veldig mye om det enda). Det er nesten som jeg liten julegave til både meg og min søster. Jeg vet det er hennes bolig, men det er jo jeg som får lov til å dekorere den! Det beste er likevell at jeg jobber med noen jeg kjenner veldig godt og kan derfor enkelt trekke hennes personlighet inn i interiøret.

Tale rom 2aa
Tale rom 2b
I det siste har jeg vært veldig inspirert av afrikansk, indisk og ikke minst bohemsk interiør så jeg visste jeg ville bruke noe av dette i leiligheten. Men samtidig vil jeg trekke et nordisk preg over det for å balansere «looken». Her er hva jeg har kommet fram til så langt! Tror dere hun vil like det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.