Emne  FNT2100 Konsept

Prosjekt  Individuell

Programmer  Archicad, InDesign, Photoshop

Varighet  21. August - 20. September 2017 (3. semester) 

Prosjekt i samarbeid med Clarion Hotel The Hub, våren 2017. Oppgaven er gjennomført individuelt og ble utgitt i 3. semester av en toårig fagskoleutdanning ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Målet med oppgaven er å kunne selge inn et kommersielt konsept bestående av ulike collager med forståelse for at layout fremmer et konsept og en idé. Oppgaven presenteres under.

Bakgrunn for Prosjektet

Clarion Hotel The Hub åpner i Mars 2019, midt i hjerte av Oslo, og vil bli Oslos nye møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser. Hotellet vil ha 810 rom, samt 24 møterom med en total kapasitet på 1850 personer.

Creative Room Challenge lansert av Clarion The Hub er en konkurranse som går ut på å lage et forslag på et gitt møterom på hotellet, med navn, konsept og design. Vinneren vil få sin idé realisert med en presentasjon på møterommet. Konkurransen er åpen for for det offentlige, så hvem som helst kan delta. 

Konsept

 

Møterommet skal ikke kun være et ordinært møterom, men et kreativt møterom hvor man kan i tillegg til å ha møter, også ha prosjektarbeider hvor man kan utføre kreative prosesser. Idéen er at miljøet, fargene og materialene skal bidra til en kreativ tankegang og idéutvikling samtidig som det skal være funksjonelt. 

Visualiseringer

Presentasjon på Plansje (A3 Mappe)

Copyright © 2017 LIVE B. ULFSBY. All rights reserved.