Emne  FNT2100 Profesjonalisering - Presentasjon

Prosjekt  Samarbeidsprosjekt

Programmer  Archicad, InDesign, Photoshop

Varighet  5. Februar - 16. Februar 2018 (4. semester) 

Prosjekt i forbindelse med Byråkonkuranse administrert av Høyskolen Kristiania i samarbeid med Prosjektlederskolen. Byråkonkurranse er en gruppeoppgave der studenter på tvers av trinnene jobber med reelle kunder og reelle prosjekter. Klassene blir delt inn i byråer, hvor hver gruppe på hvert byrå skal ta for seg ett reelt prosjekt hver. Målet med prosjektet er å kunne samarbeide i gruppe, handle hensiktsmessig i ulike situasjoner, samt reflektere over egen lederrolle i team. Som prosjektlederen er jeg stol av å si at prosjektet presentert under ble kåret til 1. plass blant alle byråene i byråkonkuransen.

Bakgrunn for Prosjektet

Familien i enebolig på Slemmestad består av mor, far og to små gutter. Familien har nylig flyttet inn i enebolig som nå har behov for totalrenovering. I første omgang blir kun 1. etasje tegnet, bestående av kjøkken, stue, gang og forstue. Familien er generelt glad i å være mye ute i naturen. De er en familie som liker godt å bruke mye tid sammen, lese, lage mat og hygge seg foran peisen.

Konsept

 

 

 

Familiens kjærlighet til naturen blir dratt inn i konsept. Konseptet tar derfor utgangspunkt i å skape en lun og koselig atmosfære med inspirasjon hentet fra nettopp naturen. Naturlige materialer som tre, skinn, ull, stein, duse grønntoner og planter blir brukt for å understreke dette. Sorte detaljer skaper en kontrast mot det naturlige og gir interiøret dybde. Til sammen skaper dette et interiør hvor farger og materialer samspiller til en helhet.

 

Visualiseringer

Møbleringsplan

Tekniske tegninger

Presentasjon innbundet til kunde

Kunde ble i tillegg gitt en teknisk oversikt over alle møbler og materialer med pris, antall, mål, leverandør og totalsum.

Prosjekt i samarbeid med Vilde Løhre Andersen, Ragnhild F. Moe, Margrethe Næs, Ida Flenmoren, Sandra Sveum Kristiansen

 

Copyright © 2018 LIVE B. ULFSBY. All rights reserved

.