Ukas hjemmelekser

posted in: Blogg | 0

Hei Hei

Vi holder veldig mye på med fargelegging i tegnetimene. Vi har blandt annet fargelagt oppriss. I det siste har vi jobber mer med ulike fargeleggingsteknikker for materialer som tre, mur og betong. Men Vi har også øvd på å tegne blanke flater og hvordan lyset treffet dem. Så jeg tenkte jeg kunne dele det med dere. Men husk: jeg har ikke faktisk tegna noe av dette da. Jeg har bare fargelagt det ;) Men neste uke, da skal jeg vise dere noe jeg har tegna fra bunnen av!

Her er opprisset

img_4446

img_4440-copy

img_4473

 

Her er et kjøkken med blanke overflater jeg har fargelagt.

img_4479-2

img_4477

 

Her har jeg prøvd å gjenskape gjenskinnet fra vinduene i gulvet.

sdf-1-of-1

img_4484

 

Hva syns dere? :)

Første Tegnetime!

posted in: Blogg | 2

Heihei!

Etter en produktiv søndag med rydding, oppvask, og turgåing med min kjære, tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har gjort på skolen denne uka. Og jeg syns det er så gøy å endelig begynne å studere! For å være ærlig var jeg redd for at jeg ikke skulle like det. For hva skulle jeg gjort da? Om jeg ikke skulle like å studere den ene tingen jeg virkelig elsker her i livet? Men heldigvis gjør jeg det! …så langt i hvert fall.

I tegnetimen fikk vi i lekse å plukke ut et valgfritt interiørbilde og kopiere det for hånd over på et eget ark. Etter vi gjorde det skulle vi fargelegge det så likt som mulig som på bildet med Promarkers. Og ja jeg vet dette høres veldig lett ut, men det var ikke det.. Oppgaven var mest for å bli kjent med tusjene uansett. Jeg valgte å bruke dette bilde:

Mid-Century

Etter jeg hadde trace’a bildet som man kaller det, brukte jeg sikkert 3 timer på å fargelegge det. Og for å si det sånn så tror jeg det var verdt det. (Fikk litt skryt av klassekameratene mine på skolen dagen etter, hihi^^)

Nå hadde jo ikke jeg blå da, så jeg måtte bruke grønn i stede. Jeg som sikkert har brukt over 400 kr bare på Promarkers så fikk jeg ikke med meg en eneste blå farge! x) Jaja, jeg ble ganske fornøyd til slutt uansett. Hva syns dere?

Rom trace promarker

IMG_4470

Rom trace promarker2

Men NÅ må jeg gå å legge meg for jeg skal TIDLIG opp i morgen. Skal jo på skolen da vettu;) Nattinatt!